Фирмата ни е създадена преди повече от 25 години, през 1985 г. Името ни “Дом по Ваше желание” показва главната ни цел- да сбъдваме мечтите на клиентите си. Създатели на фирмата сме Цветан Гущерски- баща и Теодор Гущерски - син. Умело съчетаваме опит и професионализъм, с гъвкавост на идеите и реализация на всички желания. От пет години фирмата ни е преименувана на “Гущерски и син” като се развиваме и променяме мащабите си.

Предлаганите услуги са пълна изработка на всякакви изделия и продукти от мрамор и гранит, варовик, оникс и други видове камък- от стандартни поръчки до по-смели и дръзки решения съгласно идеите на клиента.

Фирмата ни обследва вашите нужди и подхожда индивидуално към всеки един от вас. Семейната ни традиция се предава от поколение на поколение.

Собствената ни база се намира в сърцето на София и е удобна и комуникативна локация за поръчки и посещения. Реализирали сме множество многофамилни и еднофамилни къщи и апартаменти, за чието качество на изпълнение говорят снимките на сайта ни, както и мнението на доволните ни клиенти.